Onze diensten

Sunn-palace is natuurlijk een zonnestudio en heeft daarbij de ‘top of the line’ zonnebanken van Ergoline ter beschikking voor alle bezoekers. Doordat wij aangesloten zijn bij Ergoline en daarbij een Premium zonnestudio zijn, hebben wij stricte regelgeving omtrent onze zonnebank bezoekers om de best en meeste veilige resultaat van de zonnebank kunnen boeken. Daarbij als u de eerste keer gaat zonnen bij ons wordt er gevraagd om een huidtypeformulier in te vullen. Dit formulier bepaalt welke huidtype u heeft en helpt onze zonneconsulenten met het bepalen van welke bank en de hoeveelheid minuten geschikt is voor u. Daarbij bieden wij ook speciale zonnecosmetica aan van Devoted Creations die helpen u te beschermen en betere resultaten te boeken tijdens uw bezoek aan onze zonnestudio. 

 Sunn-palace heeft niet alleen de zonnebanken ter beschikking, maar ook bieden wij tandenbleken aan. Wilt uw meer weten over beide diensten, scroll door naar beneden voor meer informatie. 

Ergoline Prestige 1100

ergoline-1100-s

De Ergoline Prestige 1100 is dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Dankzij 52 UV-lampen, een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint.

Ergoline Prestige Lightvision

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Ergoline Prestige 1400

een krachtige zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Heeft uw huid al een beetje kleur opgebouwd? Dan is dit een geschikte zonnebank voor u. De Ergoline 1400 beschikt over geavanceerde UV-lampen en efficiënte schouderbruiners.

Tandenbleken

🦷 TANDENBLEKEN TER APEL 🦷

Wij bleken met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van deze gel kunnen wij risicoloos jouw tanden bleken.

•Natural White
Onze basic behandeling. Deze behandeling is een van onze voordeligere behandelingen. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die wel wittere tanden wil, maar waar het niet aan te zien is dat de tanden zijn gebleekt.

•Beautiful White
Wil je tot wel 10 tinten wittere tanden? Kies dan voor onze Beautiful white behandeling. Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je dankzij deze behandeling een perfecte glimlach.

Prijzen variëren, dit licht er namelijk aan welke bleekbehandeling jij kiest, en hoeveel minuten jij je tanden wilt laten bleken. Hoe meer minuten, hoe meer resultaat.

Behandeling 1

15×20 minuten, in totaal 300 minuten verdeeld over 5 afspraken van een uur.

Natural White    € 149,99

Beautiful White € 169,99

Behandeling 2

12×20 minuten, in totaal 240 minuten verdeeld over 4 afspraken van een uur.

Natural White    € 129,99

Beautiful White € 149,99

Behandeling 3

9×20 minuten, in totaal 180 minuten verdeeld over 3 afspraken van een uur.

Natural White   € 99,99

Beautiful White € 119,99

Behandeling 4 

6×20 minuten, in totaal 120 minuten verdeeld over 2 afpsraken van een uur.

Natural White    € 79,99

Beautiful White € 99,99

Behandeling 5

3×20 minuten, in totaal 60 minuten in 1 afspraak.

Natural White   € 39,99

Beautiful White € 49,99

Ook zetten wij tandkristallen! €14,95

Wij hebben de cursus gevolgs bij cosmotology in Donkerbroek bij Kitty Sueters. Wij hebben deze op 9 juni 2020 behaald.

Tandenbleken afspraken kan gemaakt worden via de telefoon en kan op elke dinsdag, vrijdag en zaterdag. En het tandenbleken zal worden uitgevoerd worden door onze Fleur of Stephanie. 

Boek nu uw afspraak!

De resultaten

Hieronder zijn wat beoogde resultaten, die behaald zijn door de tandenbleeksessies bij Sunn-palace Ter apel