Onze diensten

Sunn-palace is natuurlijk een zonnestudio en heeft daarbij de ‘top of the line’ zonnebanken van Ergoline ter beschikking voor alle bezoekers. Doordat wij aangesloten zijn bij Ergoline en daarbij een Premium zonnestudio zijn, hebben wij stricte regelgeving omtrent onze zonnebank bezoekers om de best en meeste veilige resultaat van de zonnebank kunnen boeken. Daarbij als u de eerste keer gaat zonnen bij ons wordt er gevraagd om een huidtypeformulier in te vullen. Dit formulier bepaalt welke huidtype u heeft en helpt onze zonneconsulenten met het bepalen van welke bank en de hoeveelheid minuten geschikt is voor u. Daarbij bieden wij ook speciale zonnecosmetica aan van Devoted Creations die helpen u te beschermen en betere resultaten te boeken tijdens uw bezoek aan onze zonnestudio. 

 Sunn-palace heeft niet alleen de zonnebanken ter beschikking, maar ook bieden wij tandenbleken aan. Wilt uw meer weten over beide diensten, scroll door naar beneden voor meer informatie. 

Ergoline Prestige 1100

De Ergoline Prestige 1100 is dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Dankzij 52 UV-lampen, een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint.

Ergoline Prestige 1400

een krachtige zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Heeft uw huid al een beetje kleur opgebouwd? Dan is dit een geschikte zonnebank voor u. De Ergoline 1400 beschikt over geavanceerde UV-lampen en efficiënte schouderbruiners.

Ergoline Prestige Lightvision

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.