Over ons

Even voorstellen!

Hoi allemaal,

Mijn naam is Yardi Wessels en ik ben eigenaar van Sunn-Palace in Ter Apel.

29 april 2018 heb ik de deuren geopend van Sunn-Palace en we zijn nu bijna 3 jaar verder. In de afgelopen 2 jaar zijn we enorm gegroeid waar ik als eigenaar enorm trots op ben.

Ik heb gekozen voor een samenwerking met JK Nederland, dit omdat ik vind dat hun geweldige producten hebben qua cosmetica en natuurlijk de geweldige zonnebanken van Ergoline. Ook vind ik het geweldig dat hun zonnestudio’s onderscheiden qua werkwijze met het verantwoord zonnen en natuurlijk dat wij onderscheiden worden qua apparatuur voor je bruiningsessie. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij in juni 2019 door JK Nederland zijn uitgeroepen tot een Premium Zonnestudio. 

Tevens werken wij samen met SVZ (Stichting Veilig Zonnen). Sunn-Palace is  aangesloten bij SVZ sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen.

Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid, zijn allen in bezit van hun certificaat en mogen zichzelf dus professionele zonneconsulenten noemen. Door de goede begeleiding van JK Nederland hebben wij nu een team er staan waar ik trots op ben.

Afgelopen jaar heb ik mijn zonnenstudio ook uitgebreid met diensten als tanden bleken en een aantal van personeelsleden hebben hun certificaten hier voor behaald en er worden goede resultaten mee behaald.

Naast de diensten van Sunn-Palace zijn wij ook verkooppunt geworden van bepaalde producten, deze kunt u vinden bij ons in zonnenstudio en in de webshop.

Ik hoop jullie snel te mogen  ontvangen bij ons in de studio om deze ervaring ook zelf te mogen beleven.

Tot snel,

Veel liefs Yardi

WhatsApp Image 2021-01-28 at 11.18.19 (1)

Een tour door onze zonnestudio

Previous
Next

Ergoline premium zonnestudio

Sunn-palace Ter Apel is in juni 2019 door JK Nederland uitgeroepen tot een Premium Zonnestudio. Wat betekent nou een premium zonnenstudio? Dat betekent zonnen op hoog niveau bij Sunnpalace.
Een premium zonnestudio beschikt over de juiste kwaliteit Ergoline apparatuur, Devoted Creations cosmetica en gaan te werk volgens de officiële Ergoline voorschriften. Verantwoord zonnen, heerlijk ontspannen en altijd de originele apparatuur.

Het team

Bekijk hier ons Sunn-palace team met een korte introductie waarin ze iets over hunzelf vertellen. 

Stephanie Wehkamp

Hallo allemaal! Mijn naam is Stephanie 27 jaar oud en woonachtig in Ter Apel. Ik ben gecertificeerd zonconculente bij Sunn-palace, en inmiddels alweer 1,5 jaar werkzaam bij dit mooie bedrijf.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn klanten te adviseren en te begeleiden bij het behalen van een mooie gebruinde huid of een stralend witte lach.

Wil jij dit nou ook eens ervaren? Of wil je meer informatie? Kom gezellig langs! Je kunt mij vinden op de maandag vrijdag & zaterdag. Tot dan!

Fleur Manning

Hoi allemaal ik zal mezelf even voorstellen! Ik ben Fleur Manning en ik ben 20 jaar oud. Ik ben een zonconsulent bij Sunnpalace sinds september 2019! Ik doe de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Ook heb ik de JK- Nederland cursus afgerond voor devoted creations. Ook heb ik mijn certificaat behaald voor tandenbleken en tandkristal zetten!

Hopelijk tot gauw bij ons in de zonnestudio!

Anja Wessels

Hoi iedereen, mijn naam is Anja. Ik ben zonconsulent bij Sunn-Palace sinds 2018 en heb hiervoor ook mijn certificaat gehaald bij JK Nederland. Het leukste aan mijn werk vind ik het sociale contact met onze klanten en hoop dit ook nog een tijdje te mogen doen. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in onze studio!

Naomi Baas

Hoi, ik ben Naomi Baas 22 jaar en ik woon in Ter-Apel. Ik werk sinds kort bij Sunn-Palace en ik vind het leuk! Ik heb net mijn certificaat behaald om de klanten verantwoord adviezen te kunnen te geven. Ook ga ik binnenkort mijn certificaten behalen voor tandenbleken en tandkristal zetten. 

Ik ben aanwezig op donderdag avond en op de vrijdag. Ik hoop jullie snel te zien! 

Peter Wind

Hoi iedereen, mijn naam is Peter en ik ben 19 jaar oud. Ik ben zonconsulent bij Sunn-Palace sinds januari 2020 en heb hiervoor ook mijn certificaat gehaald bij JK Nederland. Het leukste aan mijn werk vind ik het sociale contact met onze klanten en hoop dit ook nog een tijdje te mogen doen. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in onze studio!